I letos jsme uspěli v celostátní soutěži samostatných odborných prací, a to hned dvakrát.
Soutěž vyhlašuje Hospodářská komora České republiky a slavnostní předání ocenění se letos konalo v Kaiserštejnském paláci v Praze.
Žákyně Lucie Blahovcová byla oceněna 2. místem v soutěži o nejlepší Samostatnou odbornou práci s názvem Slavnostní ukončení pstruhové sezóny.
Absolventka připravila menu, které je postaveno především na marinovaném pstruhu, coby hlavním chodu.
Z práce je patrné, že rybolov Lucii opravdu zajímá a baví.
Menu k příležitosti ukončení pstruhové sezóny je hezky sestaveno a práci lze jen těžko něco vytknout.
Lucie úspěsně pokračuje v tradici opakovaných umístění žáků naší školy v této prestižní celorepublikové soutěži.
Dalším oceněným byl i Petr Domes, který získal 3. místo v kategorii SOP oboru truhlář.
Bohužel z osobních důvodů se nemohl slavnostního předávání zúčastnit.
Oběma oceněným velmi blahopřejeme a zároveň děkujeme vyučujícím, kteří žáky na SOP připravovali.