Střední škola živnostenská Sokolov, Příspěvková organizace

Kalendář akcí Erasmus+

únor 2023
po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Mobility žáků a pedagogických pracovníků v odborném vzdělávání

erasmus A Fin euerasmus A

Erasmus+ je program EU na podporu vzdělávání, odborné přípravy, mládeže a sportu v Evropě.

Program na období 2021-2027 klade silný důraz na otázky sociálního začleňování, na zelenou a digitální transformaci a podporu účasti mladých lidí na demokratickém procesu.

Dnes jsme měli příležitost navštívit archiv historických knih Zemědělské univerzity. Před začátkem práce jsme navštívili čítárnu v jiné budově, kde je situována knihovna pro studenty oboru zahradnictví.

 

Číst dál: 4. den KIS

Dnes nás pracovnice knihovny zavedla do české části, kde kromě děl o zemědělství z pera českých autorů a vědců, uchovávají také exponáty a vynálezy čechoslováků nebo v České republice vyrobené.

Číst dál: Poslední den prvního týdne KIS

Dnes je poslední pracovní den a konec prvního týdne, kdy máme půlku stáže za sebou.

Číst dál: Poslední den prvního týdne KČ

Pánské pracoviště bylo dnes ve znamení střihů s nízkým a vysokým výtratem. Viděli jsme také perfektní stínování vousů a úpravu tvaru bradky nebo foukání vlasů difusérem pánského účesu.

Číst dál: Poslední den prvního týdne - KAD

1.12.

Hodnocení oboru kuchař, číšník a provoz společného stravování.

Breakfast

Stáž začala v 6:00, přípravou bufetového stolu, příprava čerstvé zeleniny, krájení a restování uzenin, smažení vajíček. Při příchodu hostů, se naše služby zaměřili na debaras a doplňování nabídkového bufetu.

Číst dál: 4. den ze KČ, PSS

Dnešní pracovní dobu jsme zahájili v oddělení s periodiky a speciálními kolekcemi – CD, části knih, mapy a jiné naučné materiály.

Číst dál: 3. den KIS

V salonu Malowané Wlosy jsme se mohli podívat na trichologické poradenství a vyšetření s doporučením domácí péče.

Číst dál: 3. den - KAD

Breakfast

Stáž začala v 6:00, přípravou bufetového stolu, čerstvé zeleniny, krájením a restováním uzenin, smažením vajíček. Při příchodu hostů, se naše služby zaměřili na debaras a doplňování nabídkového bufetu.

Číst dál: 3. den - úryvky ze zpráv účastníků

Dnes jsme se podrobně seznámili s internetovou databází a všemi informacemi potřebnými pro práci s internetovým systémem pomocí on-line prezentace provedenou zaměstnanci knihovny. Po skončení prezentace nás provedly čítárnou a seznámili nás s deníky a časopisy v jejich nabídce .

Číst dál: Stáž KIS - den 2.